Ρόδος-«Θύελλα» αντιδράσεων για τον σερβιτόρο-«δύτη» – Σχεδόν κολυμπά για να παραδώσει την παραγγελία

13:00 - 01/07/2023

Την οργή όλων έχει προκαλέσει η εργασιακή πρακτική γνωστού beach bar στην Καλλιθέα, στην Ρόδο, όπου οι σερβιτόροι υποχρεώνονται σχεδόν να κολυμπούν για να εξυπηρετούν τους πελάτες.Την οργή όλων έχει προκαλέσει η εργασιακή πρακτική γνωστού beach bar στην Καλλιθέα, στην Ρόδο, όπου οι σερβιτόροι υποχρεώνονται σχεδόν να κολυμπούν για να εξυπηρετούν τους πελάτες.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media προκαλούν οργή. Όπως φαίνεται, ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόδος: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον εργαζόμενο που σχεδόν κολύμπησε για να παει παραγγελία

Ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Ρόδο, χαρακτηρίζει ως «μεμονωμένο γεγονός» το περιστατικό με τον σερβιτόρο που σχεδόν κολύμπησε για να σερβίρει, σημειώνοντας μάλιστα πως επρόκειτο για επιλογή του ίδιου προκειμένου να πάρει πουρμπουάρ. Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, είπε συγκεκριμένα: «Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ μου δεν είχα ούτε μία καταγγελία. Το άρθρο Ρόδος: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον εργαζόμενο που σχεδόν κολύμπησε για να παει παραγγελία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας