Γιάννης Στάνκογλου: «Προσπαθώ να πείσω τον γιο μου να γραφτεί μπαλέτο – Έχει πάρα πολλά ταλέντα»

19:00 - 01/07/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε  στην κάμερα του DOT και την Γωγώ Αυγερινοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου στο STAR, ο Γιάννης Στάνκογλου.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε  στην κάμερα του DOT και την Γωγώ Αυγερινοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου στο STAR, ο Γιάννης Στάνκογλου.Ο Γιάννης Στάνκογλου εξομολογήθηκε πως «δεν είναι ότι κυνηγάω τις δουλειές, μάλλον με κυνηγάνε και εγώ τρέχω να ξεφύγω τελικά! Από την άλλη όμως είναι και οι μέρες, που δεν είναι και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου: «Προσπαθώ να πείσω τον γιο μου να γραφτεί μπαλέτο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή «DOT» το μεσημέρι του Σαββάτου 1/7. Ο γνωστός ηθοποιός, μέσα σε όλα, μίλησε για την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε πως εδώ και καιρό προσπαθεί να πείσει τον γιο του να γραφτεί μπαλέτο. «Δεν είναι ότι κυνηγάω τις δουλειές, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας