To πάρτυ της ζωής μου στο Θέατρο Διάνα

19:53 - 05/07/2023

Ιπποκράτους 7Τετάρτη, 18 Οκτ 2023 20:00«ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ 120 παραστάσεις, 110 sold out, 40.000 θεατές Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ TALK OF THE TOWN ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ παράσταση –performance ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΖΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ σε ένα σπαρακτικά κωμικό ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ STRING DEMONS να μας μαγεύουν με τις ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ξεκινά από 20 Οκτώβρη ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ. Μία συναρπαστική ιστορία μνήμης και αμνησίας, ένας Ύμνος στη ζωή, σε κείμενο Ελένης...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας