Άννα Βίσση για Γιώτα Γιάννα: «Δεν της άρεσαν τα αντίο, μου φαίνεται απίστευτη η είδηση»

21:00 - 05/07/2023

Το δικό της αντίο στη Γιώτα Γιάννα, που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 95 ετών, στέλνει η Άννα […] The post Άννα Βίσση για Γιώτα Γιάννα: «Δεν της άρεσαν τα αντίο, μου φαίνεται απίστευτη η είδηση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονισμένη η Άννα Βίσση με τον θάνατο της Γιώτας Γιάννα – «Μου φαίνεται απίστευτη η είδηση»

H σπουδαία Γιώτα Γιάννα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών και η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που τη λάτρεψαν μέσα από την πορεία της. Συνεργάτες, φίλοι και άνθρωποι της τηλεόρασης που είχαν έρθει κοντά με την Γιώτα Γιάννα, θέλησαν να την αποχαιρετήσουν και μέσα από τα social media, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Άννα Βίσση για τη Γιώτα Γιάννα: «Δεν της άρεσαν τα αντίο, μου φαίνεται απίστευτη η είδηση»

Το δικό της αντίο στη Γιώτα Γιάννα, που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 95 ετών, έστειλε η Άννα Βίσση.Το δικό της αντίο στη Γιώτα Γιάννα, που «έφυγε» από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 95 ετών, έστειλε η Άννα Βίσση.Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο ντουέτο «Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε» το 2019 αλλά και στην καλοκαιρινή περιοδεία που ακολούθησε. «Τα «αντίο» δεν της άρεσαν όπως και τίποτα που μαύριζε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο