Σαρωνικός: Βυθίστηκε ταχύπλοο σκάφος – Επιχείρηση διάσωσης των 8 επιβαινόντων

12:46 - 08/07/2023

Ταχύπλοο σκάφος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βυθίστηκε στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αίγινας και Πειραιά, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό Σώμα, υπό τον συντονισμό του EKΣEΔ και τρία παραπλέοντα πλοία που περισυνέλλεξαν τους 8 επιβαίνοντες, οι οποίοι αυτή την ώρα μεταφέρονται στη Μαρίνα Ζέας, ενώ είναι καλά στην υγεία τους. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βυθίστηκε ταχύπλοο στον Σαρωνικό – Σώοι οι 8 επιβαίνοντες

Οι 8 επιβαίνοντες περισυνελέγησαν από το Λιμενικό και μεταφέρονται στη Μαρίνα Ζέας.

Διαβάστε το στο tovima

Βυθίστηκε ταχύπλοο σκάφος στον Σαρωνικό – Επιχείρηση διάσωσης των 8 επιβαινόντων

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Σώμα, το πρωί του Σαββάτου. Ταχύπλοο σκάφος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βυθίστηκε στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αίγινας και Πειραιά, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό Σώμα, σκάφη του οποίου περισυνέλλεξαν τους 8 επιβαίνοντες, οι οποίοι αυτή την ώρα μεταφέρονται στη Μαρίνα Ζέας, ενώ είναι καλά στην […] The post Βυθίστηκε ταχύπλοο σκάφος στον Σαρωνικό – Επιχείρηση διάσωσης των 8 επιβαινόντων appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Βυθίστηκε ταχύπλοο σκάφος στον Σαρωνικό – Επιχείρηση διάσωσης των 8 επιβαινόντων

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Σώμα, το πρωί του Σαββάτου Ταχύπλοο σκάφος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βυθίστηκε στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αίγινας και Πειραιά, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό Σώμα, σκάφη του οποίου περισυνέλλεξαν τους 8 επιβαίνοντες, οι οποίοι αυτή την ώρα μεταφέρονται στη Μαρίνα Ζέας, ενώ είναι καλά στην υγεία […] The post Βυθίστηκε ταχύπλοο σκάφος στον Σαρωνικό – Επιχείρηση διάσωσης των 8 επιβαινόντων appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Βυθίστηκε ταχύπλοο σκάφος στον Σαρωνικό – Επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Σώμα, το πρωί του Σαββάτου. Ταχύπλοο σκάφος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βυθίστηκε στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αίγινας και Πειραιά, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό Σώμα, σκάφη του οποίου περισυνέλλεξαν τους 8 επιβαίνοντες, οι οποίοι αυτή την ώρα μεταφέρονται στη Μαρίνα Ζέας, ενώ είναι καλά στην […] Το άρθρο Βυθίστηκε ταχύπλοο σκάφος στον Σαρωνικό – Επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ