Τριαντάφυλλος: Η στήριξη στον Νίκο Μπάρτζη μετά τον τελικό του Survivor All Star

02:00 - 12/07/2023

Το Survivor All Star ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 11/07 στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη. Ο επιχειρηματίας κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά μετά το 2021, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ο Τριαντάφυλλος όλο αυτό το διάστημα υποστήριζε φανερά τον Νίκο Μπάρτζη και δεν έκρυβε την επιθυμία του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη μετά τον τελικό του Survivor All Star

Το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Γαλατσίου ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star. Οι φιναλίστ, Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης, περίμεναν με αγωνία να ακούσουν δια στόματος Γιώργου Λιανού το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Όπως έγινε γνωστό, οι δυο παίκτες κονταροχτυπήθηκαν στις ψήφους με τον Σάκη Κατσούλη να σηκώνει τελικα΄το τρόπαιο. Στις […] The post Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη μετά τον τελικό του Survivor All Star appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»