Χρήστος Δάντης: «Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Χρήστος Δάντης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος
Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Καισαριανής ανακοίνωσε ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, ανάμεσα σε άλλα, ότι θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. «Είναι ο τόπος μου, τον αγαπάω παρά πολύ και θέλω να ασχοληθώ ειδικότερα με τα πολιτιστικά θέματα», δήλωσε στην κάμερα του Open. Επίσης σε ερώτηση, για […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΧρήστος Δάντης: Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Καισαριανής [Βίντεο]
Ο Χρήστος Δάντης ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στον δήμο Καισαριανής. «Είναι ο τόπος μου, τον αγαπάω παρά πολύ και θέλω να ασχοληθώ ειδικότερα με τα πολιτιστικά θέματα», δήλωσε στην κάμερα του Open. Όταν ρωτήθηκε για το αν η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα επέστρεφε σε νέο κύκλο του «Survivor» […]
Το άρθρο Χρήστος Δάντης: Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Καισαριανής [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΧρήστος Δάντης: «Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος» – Πού κατεβαίνει ο τραγουδιστής
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στον δήμο Καισαριανής, θα είναι ο Χρήστος Δάντης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στον δήμο Καισαριανής, θα είναι ο Χρήστος Δάντης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.«Είναι ο τόπος μου, τον αγαπάω παρά πολύ και θέλω να ασχοληθώ ειδικότερα με τα πολιτιστικά θέματα», δήλωσε στην κάμερα του Open. Για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το αν θα επέστρεφε σε νέο κύκλο του «Survivor» […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρήστος Δάντης: «Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος» – Δείτε σε ποιο δήμο κατεβαίνει
Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι #yes» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο της Καισαριανής.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Χρήστος Δάντης: «Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος» – Δείτε σε ποιο δήμο κατεβαίνει
Διαβάστε το στο happytv.gr