Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Αττικής: Πότε αναμένεται αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

20:58 - 13/07/2023

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σε περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ τα προβλήματα στο ηλεκτρικό ρεύμα εντοπίζονται στου Ζωγράφου, στο Παγκράτι, τα Ιλίσσια και την Καισαριανή, την Ιπποκράτειο Πολιτεία, τον Κολωνό, το Ρουφ, την Δραπετσώνα και το Κερατσίνι. Τα προβλήματα αποδίδονται σε βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΔΔΗΕ και η αποκατάσταση αναμένεται στις 9 το βράδυ. Το άρθρο Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Αττικής: Πότε αναμένεται αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διακοπή ρεύματος σε Εκάλη, Κηφισιά και Αιγάλεω – Πότε αναμένεται η αποκατάσταση

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφηκαν από το απόγευμα της Πέμπτης σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου. Χωρίς ρεύμα παρέμεναν στις 10.00 το βράδυ περιοχές της Εκάλης, της Κηφισιάς και του Αιγάλεω. Η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί έως τις 23.00 σε Εκάλη και Κηφισιά και για το Αιγάλεω στις 23.30. Νωρίτερα, διακοπές σημειώθηκαν σε Παγκράτι, Καισαριανή, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Κολωνό, Ρουφ, Ιλίσια, Ζωγράφου, Δραπετσώνα, Το άρθρο Διακοπή ρεύματος σε Εκάλη, Κηφισιά και Αιγάλεω – Πότε αναμένεται η αποκατάσταση εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά