Κεραμέως: Αίρουμε όλους τους περιορισμούς για την ψήφο αποδήμων – Προτεραιότητα η επιτάχυνση των προσλήψεων

10:00 - 17/07/2023

Μία από τις πρώτες προτεραιότητες του ΥΠΕΣ, είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων.Μία από τις πρώτες προτεραιότητες του ΥΠΕΣ, είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων.Όπως είπε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως, «υπάρχει ένα αδιάβλητο πλαίσιο από τον ΑΣΕΠ, ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι καθυστερήσεις». «Στόχος μας είναι μια επιτάχυνση των προσλήψεων. Μια σημαντική τομή ήταν η καθιέρωση του γραπτού διαγωνισμού […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Μαρία Καρλάκη: «Δεν είμαστε μαζί με τον πατέρα του παιδιού που θα γεννήσω, δεν ξέρω που είναι»

Τάιλερ για Κασσελάκη: «Έχουμε πολλά να προσφέρουμε στη χώρα»

Άντζελα Γκερέκου: «Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά»

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Έχει ήδη διατεθεί δωρεάν σε 18.000 νέους – Μέχρι το τέλος του έτους οι αιτήσεις

Όθωνας Ηλιόπουλος για είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή: Όλα είναι υπό συζήτηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μου έχει ζητήσει να παραιτηθώ

Στην Ιθάκη για τον αγώνα δρόμου κατά του καρκίνου η Στ.Κυριακίδου: «Κάθε μας βήμα συμβολίζει την αποφασιστικότητά μας, όλοι και όλες μαζί να κάνουμε την διαφορά»