Όλυμπος: 35χρονος έπεσε από ύψος 12 μέτρων

13:58 - 18/07/2023

Κινητοποίηση των Αρχών καταγράφεται το πρωί της Τρίτης μετά την πτώση 35χρονου στον Όλυμπο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 35χρονος πραγματοποιούσε αναρρίχηση στην κορυφή Στεφάνι, όμως από άγνωστη αιτία έπεσε από ύψος περίπου 12 μέτρων. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ η τελευταία εικόνα που υπάρχει από την περιοχή είναι πως ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο […] Το άρθρο Όλυμπος: 35χρονος έπεσε από ύψος 12 μέτρων εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συναγερμός για 35χρονο στον Όλυμπο -Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

Κινητοποίηση των Αρχών καταγράφεται το πρωί της Τρίτης (18/7) μετά την πτώση 35χρονου στον Όλυμπο. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του larissanet.gr, ο 35χρονος πραγματοποιούσε αναρρίχηση στην κορυφή Στεφάνι, όμως από άγνωστη αιτία έπεσε από ύψος περίπου 12 μέτρων. Όλυμπος: Υπέστη κάταγμα ο 35χρονος ορειβάτης Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ η τελευταία εικόνα που υπάρχει από την […] Το άρθρο Συναγερμός για 35χρονο στον Όλυμπο -Έπεσε από ύψος 12 μέτρων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά