Στην Κύπρο ο Βόλος για φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ

13:46 - 19/07/2023

Στη Λευκωσία της Κύπρου βρίσκεται από το πρωί η ομάδα του Βόλου, εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση. Αυτοί είναι οι εξής: Κόστιτς, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Μύγας, Λούνα, Καραγιάννης; Κίτσος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ. Μεταξάς, Μπαριέντος, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην Κύπρο για φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ ο Βόλος

Στη Λευκωσία βρίσκεται από το πρωί η ομάδα του Βόλου, ενόψει του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση. Αυτοί είναι οι εξής: Κόστιτς, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Άλχο, Μύγας, Λούνα, Καραγιάννης; Κίτσος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ, Μεταξάς, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Τσοκάνης, Γκάγκι, Παπαθανασίου, Ντέλετιτς, Μραζ. Θυμίζουμε ότι ο […] The post Στην Κύπρο για φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ ο Βόλος appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Στην Κύπρο για φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ ο Βόλος

Στην Κύπρο για φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ ο Βόλος 19/07/2023 Στη Λευκωσία βρίσκεται από το πρωί η ομάδα του Βόλου, ενόψει του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση. Αυτοί είναι οι εξής: Κόστιτς, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Άλχο, Μύγας, Λούνα, Καραγιάννης; Κίτσος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ, Μεταξάς, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Τσοκάνης, Γκάγκι, Παπαθανασίου, Ντέλετιτς, Μραζ. Θυμίζουμε ότι ο φιλικός αγώνας της ομάδας της Θεσσαλίας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί την Πέμπτη (20/7) στις 20:00 στο ΓΣΠ.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ myvolos.net

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Πως η Μαγνησία άντεξε την πρόσφατη έντονη βροχόπτωση (εικόνες πριν και μετά)

Ροζ πανσέληνος απόψε και στον Βόλο

Iκανοποίηση Μπασδάνη για την 6μηνη αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δώδεκα ιστορίες αστέγων σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Βόλου

Σε διαβούλευση η επικαιροποιημένη Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Σποράδων

Πυρ ομαδόν κατά Κασσελάκη για τις υγειονομικές δαπάνες – ΠΑΣΟΚ: «Όταν τελειώνει το reality show και αρχίζει η προγραμματική πολιτική δεν ξέρει τα στοιχειώδη»