Η σεναριογράφος της «Μουρμούρας» μίλησε στον Θεοδωράκη για τον λεσβιακό έρωτα – «Και κάνω σεξ με κοπέλα… Χαμός!» 

11:00 - 20/07/2023

Για τον έρωτα μεταξύ γυναικών μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη η σεναριογράφος, Αθηνά Τσαγκαράκη, η οποία έχει γράψει σενάρια, μεταξύ άλλων, για σειρές όπως «Έξαψη», «Μουρμούρα» και «Τα Νούμερα». Γεννημένη στην Καρδίτσα, η Αθηνά Τσαγκαράκη αποκάλυψε στη μητέρα της τις σεξουαλικές της προτιμήσεις όταν τελείωσε η πρώτη της σχέση με γυναίκα και, όπως είπε, «ήμουν κουρέλι και ήθελα τη μαμά μου». Μιλώντας για τα χρόνια της ως παιδί και έφηβη στην Καρδίτσα είπε ότι «δεν ήξερα ότι υπάρχουν λεσβίες γενικά. Πήγα στη Θεσσαλονίκη 18 ετών, μου έκανε come out μια κοπέλα στη σχολή μου ενοχικά και είχα νιώσει τόσο άσχημα γιατί σκεφτόμουν ένας άνθρωπος πίστευε ότι δεν θα του ξαναμιλήσω για τον λόγο αυτό». Όπ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας