Τέλος η αγωνία! Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

10:46 - 27/07/2023

Τέλος σήμερα στην αγωνία των υποψήφιων στις πανελλήνιες 2023 με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν εάν και πού εισάγονται στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, με τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες. Παράλληλα, οι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανελλαδικές 2023: Τέλος στην αγωνία – Σήμερα οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ

Τέλος στην αγωνία των φετινών υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων αναμένεται να δοθεί σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να μάθουν σε ποια σχολή ή τμήμα έχουν εισαχθεί είτε μέσω sms στο κινητό τους, εφ’ όσον είχαν προβεί […] Πανελλαδικές 2023: Τέλος στην αγωνία – Σήμερα οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Πανελλαδικές 2023: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής [πίνακες]

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια Όπως είχε προαναγγελθεί, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, δίνοντας τέλος στην αγωνία των μαθητών.  Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν εάν και πού εισάγονται στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr. Για την είσοδο τους στην πλατφόρμα οι υποψήφιοι μπαίνουν βάζοντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από […] The post Πανελλαδικές 2023: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής [πίνακες] appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ