Μητσοτάκης: Έτοιμη η κυβέρνηση να καταθέσει νομοθετική πρωτοβουλία για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων

16:37 - 27/07/2023

«Θα εξασφαλίσουμε ότι τα νέα μη κρατικά πανεπιστήμια που θα ιδρυθούν, θα πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές που η Πολιτεία θα θέσει»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε νομοθετική πρωτοβουλία για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη και σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο πρόεδρος της κυβέρνησης απευθύνθηκε στους μαθητές που ενημερώθηκαν για τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια, ενώ επανέλαβε τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν μέσα στην τετραετία. «Να ευχηθώ, κατ’ αρχάς, καλή επιτυχία στην καινούργια ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Να πω κι εγώ συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους. Ξέρω ότι δουλέψατε πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτή τη στιγμή και πολλά μπράβο σε σας αλλά και στις οικογένειές σας που σας στήριξαν. Και όπως εί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πανελλήνιες 2023 – Μητσοτάκης: «Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε νομοθετική πρωτοβουλία για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων»

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ. Ανάμεσα σε άλλα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι «είμαστε πια έτοιμοι να καταθέσουμε μία συγκροτημένη νομοθετική πρωτοβουλία που να δίνει τη δυνατότητα ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων και στην πατρίδα μας, […] The post Πανελλήνιες 2023 – Μητσοτάκης: «Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε νομοθετική πρωτοβουλία για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Μητσοτάκης: «Έτοιμοι να καταθέσουμε νομοθετική πρωτοβουλία για τα μη κρατικά πανεπιστήμια»

«Με πολύ υψηλές προδιαγραφές όμως -εκεί δεν πρόκειται να κάνουμε καμία απολύτως έκπτωση»

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι