Πέθανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

20:58 - 27/07/2023

Σε ηλικία 78 ετών πέθανε την Πέμπτη (27/7) ο σπουδαίος ποιητής και μεταφραστής Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ήταν ο δημιουργός μιας μακράς αφήγησης σε ελεύθερο στίχο με τον τίτλο με τίτλο «Σύσσημον ή Τα κεφάλαια» και κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στους ποιητικούς και […] Το άρθρο Πέθανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο σπουδαίος ποιητής Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σε ηλικία 78 ετών πέθανε την Πέμπτη (27/7) ο σπουδαίος ποιητής και μεταφραστής Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ήταν ο δημιουργός μιας μακράς αφήγησης σε ελεύθερο στίχο με τον τίτλο με τίτλο «Σύσσημον ή Τα κεφάλαια» και κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στους ποιητικούς και […] The post Πέθανε ο σπουδαίος ποιητής Νίκος Παναγιωτόπουλος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πέθανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη στον χώρο […] The post Πέθανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά