Γιάννης Σπαλιάρας: Έχω κλάψει αρκετές φορές για κάποια σύντροφό μου

11:00 - 31/07/2023

«Είμαι σε μια καλή περίοδο της ζωής μου», αποκάλυψε

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω κλάψει αρκετές φορές για κάποια σύντροφό μου»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει κλάψει ποτέ για κάποιον έρωτα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά δένομαι πολύ με τους ανθρώπους. Πάντα σε έναν χωρισμό που έχω βιώσει, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Τροχαίο στα Χανιά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή - Προσπάθησε να διαφύγει ο οδηγός του αγροτικού (Εικόνες)

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Η ζωή, η τέχνη και η αξεπέραστη κληρονομιά ενός πολυτάλαντου ηθοποιού

Mέτρα στήριξης αγροτών: Eνίσχυση της ρευστότητας των παραγωγών, χαμηλή τιμή για το αγροτικό ρεύμα και ειδικές αποζημιώσεις - Οι παρεμβάσεις που δρομολογούνται (Βίντεο)

ΠΟΕΔΗΝ: "Τυχερή που ζει η 15χρονη, μόνο πιστόλια δεν έχουν βγει ακόμη στα σχολεία"

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος φεύγει από τη Μάνη - Έφτασε το τέλος μιας σχέσης; (Βίντεο)

ΟΠΕΚΕΠΕ: "Αποκλείεται να ασκηθούν απευθείας διώξεις πολιτικών προσώπων" - Τι είπε η Ιωάννα Μάνδρου στα Παραπολιτικά 90,1