Λάρισα: Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο, πρώτη φορά άπλωσε χέρι πάνω μου, λέει η αστυνομικός

23:00 - 04/08/2023

Λάρισα: Με σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και το πρόσωπο εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας η 43χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 52χρονο σύζυγό της.Λάρισα: Με σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και το πρόσωπο εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας η 43χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 52χρονο σύζυγό της.Όταν οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του θύματος, κάλεσαν την Αστυνομία, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάρισα: Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο, πρώτη φορά άπλωσε χέρι πάνω μου, λέει η αστυνομικός

Με σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και το πρόσωπο εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας η 43χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 52χρονο σύζυγό της, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του θύματος και κάλεσαν την Αστυνομία, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να […] The post Λάρισα: Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο, πρώτη φορά άπλωσε χέρι πάνω μου, λέει η αστυνομικός appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας