Π. Παυλόπουλος: Ο ρόλος της Ομογένειας στην υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων

14:28 - 05/08/2023

Σε ομιλία του, με θέμα “Ο καθοριστικός ρόλος της Ομογένειας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων”, κατά το 15ο Τακτικό Συνέδριο της “Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας” που οργανώθηκε στο Costa Navarino την 5η Αυγούστου 2023, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και […] The post Π. Παυλόπουλος: Ο ρόλος της Ομογένειας στην υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο slpress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παυλόπουλος στο συνέδριο της "Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας": "Ο καθοριστικός ρόλος της Ομογένειας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων"

Σε ομιλία του, με θέμα «Ο καθοριστικός ρόλος της Ομογένειας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων», κατά το 15οΤακτικό Συνέδριο της «Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας» που οργανώθηκε σήμερα στο Costa Navarino ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «ΠρόλογοςΜε αισθήματα εξαιρετικής τιμής συμμετέχω στις εργασίες του 15ουΤακτικού Συνεδρίου της «Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας», ευχόμενος η μελλοντική πορεία της να είναι ευοίωνη και δημιουργική και να εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα στήριξης και ανάδειξης της δράσης της εν γένει Ομογένειας ανά την Υφήλιο. Α. Μια τέτοια πορεία υπόσχεται αυτό τού

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ slpress.gr

Γιατί δεν έχει καμία τύχη ο νέος αρχηγός των κεμαλιστών

Μαζική φυγή αμάχων από τη Γάζα – Άγριες μάχες στο κέντρο της πόλης

Μόνο τη Χαμάς δεν έβλεπε ως κίνδυνο το αμυντικό δόγμα του Ισραήλ!

Υδρίτες μεθανίου στην ελληνική ΑΟΖ – Ο άγνωστος ενεργειακός πλούτος

Υποκλοπές: Από την υπόσχεση για άπλετο φως στο άπλετο σκοτάδι!

Σύλληψη ιμάμη-υμνητή της Χαμάς στην Κρήτη – Χούθι: “Ρίξαμε αμερικανικό UAV”