«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Το τρέιλερ

15:37 - 09/08/2023

Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής που θα παρουσιάσει ο Μάρκος Σεφερλής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Ήρθε η στιγμή να εκτελέσουμε μία τρελή – τρελή συνταγή! Τα υλικά είναι απλά: χιούμορ, φαντασία, καλή διάθεση και φυσικά όρεξη για μαγειρική. Το trailer του νέου παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Το τρέιλερ

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου – Ήρθε η στιγμή να εκτελέσουμε μία τρελή τρελή συνταγή! Τα […] The post Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

Μάρκος Σεφερλής και Έκτορας Μποτρίνι έρχονται από τη νέα σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. «Ήρθε To άρθρο Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τους 1550 στο Roha’s

Η Αγγελική Ηλιάδη υπέγραψε στη Heaven Music και ετοιμάζει νέο τραγούδι

Άγγελος Τσακίρης: Συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Mona Lisa Music Hall

Ταμίλλα Κουλίεβα: «Κάθε σκηνή με τον Παύλο θυμίζει ότι κάποτε ήταν ευτυχισμένοι»

Οργή κατά του Stef μετά τη μήνυση στον Μαζωνάκη: «Ρε πού τα πουλάτε αυτά;»

Έβαλε τα κλάματα ο Στέφανος Παπαδόπουλος – Η τηλεοπτική εμφάνιση, τα δάκρυα και όσα δήλωσε