Μιχάλης Κατσουρής: Σπάραξε η μητέρα του στο τελευταίο «αντίο» – «Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου»

18:46 - 11/08/2023

Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο» αντίο στον Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μητέρα του σπάραξε, υποβασταζόμενη, είπε: «Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;», καθώς το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία. Οι επικήδειοι στην εξόδιο ακολουθία συγκλόνισαν οι επικήδειοι στην εξόδιο ακολουθία του Μιχάλη Κατσουρή, με τους οικείους του να αναφέρουν, μεταξύ άλλων: […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπάραξε στην κηδεία η μάνα του δολοφονημένου Μιχάλη: Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;

Με δάκρυα στα μάτια και ένα γιατί να κρέμεται από τα χείλη τους, οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και κόσμος της ΑΕΚ αποχαιρέτησαν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή που έπεσε νεκρός στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 29χρονου που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι δεν θα αγκαλιάσει ξανά το […] Σπάραξε στην κηδεία η μάνα του δολοφονημένου Μιχάλη: Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου; - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”