Θοδωρής Φέρρης: «Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, δεν χαίρομαι τη ζωή μου, υπήρχε όντως θέμα»

00:00 - 12/08/2023

Στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube μίλησε ο Θοδωρής Φέρρης. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής μίλησε στη γνωστή δημοσιογράφο και […] The post Θοδωρής Φέρρης: «Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, δεν χαίρομαι τη ζωή μου, υπήρχε όντως θέμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Φέρρης: «Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, δεν χαίρομαι τη ζωή μου, υπήρχε όντως θέμα – Κάνω ψυχοθεραπεία 9 χρόνια»

Στην ψυχοθεραπεία, την οποία ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος μίλησε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube.Στην ψυχοθεραπεία, την οποία ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος μίλησε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube.«Αυτό που με έκανε να… ψαχτώ ήταν κάποιες ιδιαίτερες αδυναμίες που συνειδητοποίησα ότι έχω σαν άνθρωπος, που δεν με άφηναν να είμαι ευτυχισμένος. Αυτές οι αδυναμίες ήταν τόσο ισχυρές, υπήρχε δηλαδή όντως θέμα», […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο