Τρεις νεκροί από τουρκική αεροπορική επιδρομή στο Ιρακινό Κουρδιστάν

01:46 - 12/08/2023

Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) εξαπέλυσε επίθεση εναντίον αυτοκινήτου Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός τουρκικής αεροπορικής επιδρομής στο Ιρακινό Κουρδιστάν, σύμφωνα με τις αρχές της ημιαυτόνομης περιοχής. Μεταξύ των θυμάτων είναι ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK). Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) εξαπέλυσε επίθεση χθες Παρασκευή εναντίον αυτοκινήτου στην επαρχία της Σουλεϊμανίγια, […] The post Τρεις νεκροί από τουρκική αεροπορική επιδρομή στο Ιρακινό Κουρδιστάν appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρεις νεκροί από τουρκική αεροπορική επιδρομή στο Ιρακινό Κουρδιστάν

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν έπειτα από τουρκική αεροπορική επιδρομή στο Ιρακινό Κουρδιστάν, σύμφωνα με τις αρχές της ημιαυτόνομης περιοχής. Μεταξύ των θυμάτων είναι ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK). Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) εξαπέλυσε επίθεση την Παρασκευή εναντίον αυτοκινήτου στην επαρχία της Σουλεϊμανίγια, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τρεις επιβαίνοντες στο όχημα. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εξαπολύουν συχνά χερσαίες επιθέσεις, αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς εναντίον στόχων του PKK στο βόρειο Ιράκ, ιδίως στην οροσειρά Καντίλ. Το PKK, που εδώ και τρεις δεκαετίες διεξάγει ένοπλο αγώνα κατά του τουρκικού κράτους, έχει χαρακτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τρεις νεκροί από τουρκική αεροπορική επιδρομή στο Ιρακινό Κουρδιστάν

Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) εξαπέλυσε επίθεση εναντίον αυτοκινήτου Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός τουρκικής αεροπορικής επιδρομής στο Ιρακινό Κουρδιστάν, σύμφωνα με τις αρχές της ημιαυτόνομης περιοχής. Μεταξύ των θυμάτων είναι ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK). Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) εξαπέλυσε επίθεση χθες Παρασκευή εναντίον αυτοκινήτου στην επαρχία της Σουλεϊμανίγια, […] The post Τρεις νεκροί από τουρκική αεροπορική επιδρομή στο Ιρακινό Κουρδιστάν appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ιράκ: Τρεις νεκροί από τουρκική αεροπορική επιδρομή στο Ιρακινό Κουρδιστάν

Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) εξαπέλυσε επίθεση χθες Παρασκευή εναντίον αυτοκινήτου στην επαρχία της Σουλεϊμανίγια, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τρεις επιβαίνοντες στο όχημα.

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι