Μεσσηνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς τη μονή Βουλκάνου

12:46 - 14/08/2023

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς και από τη μονή Βουλκάνου, για τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας, σήμερα 14 και αύριο 15 Αυγούστου, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Για τη διευκόλυνση των πολιτών που θα μεταβούν στη μονή Βουλκάνου, σήμερα από τις 6 το απόγευμα έως και αύριο στις 12 το μεσημέρι, θα επιτρέπεται η άνοδος των οχημάτων προς τη μονή, από: Λάμπαινα - Αρχαία Μεσσήνη - μονή, Λάμπαινα - Κακοπέτρι - μονή, Μελιγαλά - Νεοχώρι - Αρχαία Μεσσήνη - μονή. Η κάθοδος των οχημάτων από τη μονή θα πραγματοποιείται μόνο προς τη γέφυρα Βαλύρας. Η Διεύθυνση Αστυνομίας παρακαλεί για την κατανόηση των οδηγών, καθώς και για τη συμμόρφωσή τους με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Δεκαπενταύγουστο

Σε ισχύ έχουν τεθεί από την ΕΛΑΣ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Δεκαπενταύγουστο. Ο σχεδιασμός των μέτρων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για πλήρη και συνεχή δραστηριοποίηση, συντονισμό και εποπτεία όλων των Υπηρεσιών Τροχαίας, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι συνθήκες ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της Χώρας. […] Το άρθρο Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Δεκαπενταύγουστο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftheriaonline.gr

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, τονίζει αμερικανική υπηρεσία

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους 25-39 ετών (Βίντεο)

Γεραπετρίτης: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αμερόληπτα και με σεβασμό των δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων

Τζανάκης: Η παραλλαγή ERIS θα επιφέρει μια αναστάτωση ακόμη μεγαλύτερη το φθινόπωρο (Βίντεο)

Νικόλαος Γιαλούρης

Μεσσηνία: η μεγάλη χαμένη της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Προβληματισμοί και προκλήσεις