Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος άνδρας βγήκε οπλισμένος στο μπαλκόνι

17:46 - 15/08/2023

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές σήμερα το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλονίκη για ένοπλο άνδρα σε πολυκατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας 202 και έβγαλε καραμπίνα, μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, υπό την επήρεια μέθης, φέρεται να […] The post Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος άνδρας βγήκε οπλισμένος στο μπαλκόνι appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος άνδρας βγήκε με οπλισμένη καραμπίνα στο μπαλκόνι – Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Τρίτης 15 Αυγούστου στην ανατολική Θεσσαλονίκη για ένοπλο άνδρα σε πολυκατοικία. Σύμφωνα με το thestival.gr ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και έβγαλε καραμπίνα, μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, υπό την επήρεια μέθης, φέρεται να όπλισε το όπλο του. Στην περιοχή αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τον χώρο πέριξ της πολυκατοικίας. Με ψυχραιμία και επαγγελματισμό οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να ηρεμήσουν τον ένοπλο άνδρα και αφού μπήκαν στο διαμέρισμα, του πέρασαν χειροπέδες και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μεθυσμένος άνδρας που βγήκε οπλισμένος στο μπαλκόνι [βίντεο]

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλονίκη για ένοπλο άνδρα σε πολυκατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας 202 και έβγαλε καραμπίνα, μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, υπό την επήρεια μέθης, φέρεται να όπλισε […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μεθυσμένος άνδρας που βγήκε οπλισμένος στο μπαλκόνι [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Συνελήφθη μεθυσμένος άνδρας που βγήκε… οπλισμένος στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλονίκη για ένοπλο άνδρα σε πολυκατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας 202 και έβγαλε καραμπίνα, μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, υπό την επήρεια μέθης, φέρεται να όπλισε […] The post Συνελήφθη μεθυσμένος άνδρας που βγήκε… οπλισμένος στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη! appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι με οπλισμένη καραμπίνα

Ένας οπλισμένος άνδρας ήταν η αιτία που σήμανε συναγερμός σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας 202 και έβγαλε καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας υπό την επήρεια μέθης φέρεται να όπλισε το όπλο του. Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές που πέρασαν Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι με οπλισμένη καραμπίνα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι