5 αξέχαστα φαγητά απ’ τα ταξίδια μου: Απ’ το Παλέρμο ως το Βιετνάμ με την Ελένη Σαράντη
22:46 - 15/08/2023
Newsroom 15.08.2023 • 21:42 Κοινοποίηση «Ταξιδεύω αποκλειστικά για να τρώω» λέει η Ελένη Σαράντη, σεφ του Lost Athens και του Diego. Και δεν ταξιδεύει λίγο. Η τελευταία της περιπέτεια ήταν είκοσι μέρες στο Βιετνάμ. Νωρίτερα είχαν προηγηθεί ταξίδια σε διάφορες άκρες του κόσμου – όποιος έχει δοκιμάσει το φαγητό της θα έχει πιάσει την εξωστρέφειά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο myvolos.net