Φελίσια Τσαλαπάτη: «Πήρα το παιδί μου που ήταν 3 μηνών και φύγαμε από το σπίτι»
12:00 - 19/08/2023
Η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Μαριάντα Πιερίδη μίλησαν στο περιοδικό ΟΚ! και στον Πάνο Τσουκαρά για τον χωρισμό τους από […]
The post Φελίσια Τσαλαπάτη: «Πήρα το παιδί μου που ήταν 3 μηνών και φύγαμε από το σπίτι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Φελίσια Τσαλαπάτη για τον χωρισμό από τον πατέρα του παιδιού της: «Ήταν 3 μηνών, τον πήρα και φύγαμε από το σπίτι»
Για την απόφασή τους να χωρίσουν από τους μπαμπάδες των παιδιών τους και να σταθούν στα
To άρθρο Η Φελίσια Τσαλαπάτη για τον χωρισμό από τον πατέρα του παιδιού της: «Ήταν 3 μηνών, τον πήρα και φύγαμε από το σπίτι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Φελίσια Τσαλαπάτη στο ΟΚ!: «Ήταν 3 μηνών ο γιος μου και τον πήρα και φύγαμε από το σπίτι που ήμασταν»
Οι δύο συμπαρουσιάστριες της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» φωτογραφίζονται για το ΟΚ! με τους γιους τους. Η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον 4χρονο Μάξιμο και η Μαριάντα Πιερίδη με τον 9χρονο Νικόλα-, ενώ σε γκεστ εμφάνιση ποζάρει και η χαριτωμένη σκυλίτσα Coco της τραγουδίστριας. Η νέα τους τηλεοπτική καθημερινότητα, οι κοινές εμπειρίες ως χωρισμένες μαμάδες και η ατάκα που τις […]
The post Η Φελίσια Τσαλαπάτη στο ΟΚ!: «Ήταν 3 μηνών ο γιος μου και τον πήρα και φύγαμε από το σπίτι που ήμασταν» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr