Λαγονήσι: Νεκρός 48χρονος στην θάλασσα – Πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί του

11:58 - 21/08/2023

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λαγονήσι, αφού ένας 48χρονος πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει το ανήλικο παιδί του γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (21.08.2023). Σύμφωνα με την αστυνομία είχαν πάει σε παραλία στο Λαγονήσι, και ο 8χρονος είχε ανέβει σε θαλάσσιο στρώμα. Ωστόσο το στρώμα παρασύρθηκε από τα ρεύματα προς τα μέσα. Ο 48χρονος […] Το άρθρο Λαγονήσι: Νεκρός 48χρονος στην θάλασσα – Πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί του εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νεκρός 48χρονος στο Λαγονήσι - Πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί του

Τραγωδία σημειώθηκε στο Λαγονήσι, αφού ένας 48χρονος πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει το ανήλικο παιδί του γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (21.08.2023). Σύμφωνα με την αστυνομία είχαν πάει σε παραλία στο Λαγονήσι, και ο 8χρονος είχε ανέβει σε θαλάσσιο στρώμα. Ωστόσο το στρώμα παρασύρθηκε από τα ρεύματα προς τα μέσα. Ο 48χρονος ... Περισσότερα To άρθρο Νεκρός 48χρονος στο Λαγονήσι - Πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει το παιδί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λαγονήσι: 48χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Προσπαθούσε να σώσει το παιδί του

0 8χρονος διασώθηκε από θαλάσσιο μέσο αναψυχής ενώ ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λαγονήσι: Πέθανε ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό

Ο άνδρας δεν ήξερε κολύμπι - Το 8χρονο παιδί του βρισκόταν σε θαλάσσιο στρώμα και παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων. Πέθανε ο 48χρονος άνδρας που ανασύρθηκε νωρίτερα χωρίς τις ασθήσεις του από τη θάλασσα στο Λαγονήσι ο οποίος βούτηξε να [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Λαγονήσι: Νεκρός ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό

Νέα τραγωδία

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Λαγονήσι: Πνίγηκε 48χρονος πατέρας προσπαθώντας να σώσει τον 8χρονο γιο του

Απίστευτη τραγωδία στο Λαγονήσι. Ένας πατέρας πνίγηκε προσπαθώντας να σώσσει το 8χρονο παιδί του, που είχε παρασυρθεί με το φουσκωτό στρώμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού ο 48χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στη θάλασσα προσπαθώντας να σώσει τον ανήλικο γιο του, ο οποίος είχε παρασυρθεί με το φουσκωτό […] The post Λαγονήσι: Πνίγηκε 48χρονος πατέρας προσπαθώντας να σώσει τον 8χρονο γιο του appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά