Έτοιμος για το παγκόσμιο κύπελλο της Μελβούρνης ο Πετρούνιας
15:30 - 13/02/2020
Την πρώτη από τις τρεις διαδοχικές νίκες που θα χρειαστεί, θα κυνηγήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έτοιμος για το παγκόσμιο κύπελλο της Μελβούρνης ο Πετρούνιας
Την πρώτη από τις τρεις διαδοχικές νίκες που θα χρειαστεί, προκειμένου να παραμείνει κύριος της τύχης του για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», θα κυνηγήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης (20-23 Φεβρουαρίου).
Ο «άρχοντας των κρίκων» αναχωρεί την Παρασκευή για την Αυστραλία, μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Ράφτη, τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά, ενώ στο πλευρό της ελληνικής αποστολής θα βρεθεί κατά τις ημέρες των αγώνων και ο γιατρός της Ε.Γ.Ο. Οδυσσέας Παξινός.
Τόσο στη Μελβούρνη, όσο και στα αντίστοιχα παγκόσμια κύπελλα που θα ακολουθήσουν στο Μπακού (12-15 Μαρτίου 2020) και στην Ντόχα (18-2
Διαβάστε το στο thestival.gr