Πουρνάρας για φωτιές: “Στα 32 χρόνια υπηρεσίας μου στο Σώμα δεν έχω ξαναζήσει παρόμοιες συνθήκες”

17:46 - 23/08/2023

Ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος σε συνέντευξη Τύπου, ισχυρίστηκε ότι βιώνει πρώτη φορά τέτοιες ακραίες συνθήκες, όσον αφορά στις πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα. Όλο το Πυροσβεστικό Σώμα βρίσκεται σε γενική επιφυλακή, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος, Γιάννης Πουρνάρας. Δήλωσε ότι στην αρχή της περιόδου, περίπου 50-60 πυρκαγιές ξεσπούσαν καθημερινά, των […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυρκαγιές: «Στα 32 χρόνια υπηρεσίας δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες», λέει ο αρχηγός της Πυροσβεστικής

Όπως είπε ο Γεώργιος Πουρναράς οι πυρκαγιές παρουσιάζουν μια εξαιρετική δριμύτητα ακόμη και το βράδυ που περίμεναν να μειωθούν οι εντάσεις των ανέμων, αυτοί έφταναν τα 6-7 μποφόρ και οι ριπές τα 8 μποφόρ.

Διαβάστε το στο in.gr

Αρχηγός της Πυροσβεστικής για τις φωτιές: Στα 32 χρόνια υπηρεσίας δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες

«Στα 32 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες». Αυτό επισήμανε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής για την εξέλιξη των δασικών πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί. Όπως είπε ο κ. Πουρναράς οι πυρκαγιές παρουσιάζουν μια εξαιρετική […] The post Αρχηγός της Πυροσβεστικής για τις φωτιές: Στα 32 χρόνια υπηρεσίας δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Αρχηγός της Πυροσβεστικής: «32 χρόνια υπηρεσίας δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες»

«Στα 32 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες».

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Αρχηγός της Πυροσβεστικής: «Στα 32 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες»

«Στα 32 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες». Αυτό επισήμανε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής για την εξέλιξη των δασικών πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί. Όπως είπε ο κ. Πουρναράς οι πυρκαγιές παρουσιάζουν μια εξαιρετική δριμύτητα ακόμη Το άρθρο Αρχηγός της Πυροσβεστικής: «Στα 32 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος: «Στα 32 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες»

«Στα 32 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες». Αυτό επισήμανε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς. Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε την Τετάρτη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής για την εξέλιξη των δασικών πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί, ο κ. Πουρναράς τόνισε ότι οι πυρκαγιές παρουσιάζουν μια εξαιρετική δριμύτητα ακόμη και το βράδυ που περίμεναν να μειωθούν οι εντάσεις των ανέμων, αυτοί έφταναν τα 6-7 μποφόρ και οι ριπές τα 8 μποφόρ. «Καταλαβαίνετε ότι ακόμα και το βράδυ, που άλλες περιόδους τα προηγούμενα χρόνια ήταν οι πυρκαγιές αντιμετωπίσιμες, τώρα γίνονται πιο δύσκολα αντιμετωπίσι

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ