Νέες ταυτότητες: Άγριο επεισόδιο στην Εύβοια – Ενορίτισσα χαστούκισε 66χρονο ιερέα μπροστά στον κόσμο

12:37 - 26/08/2023

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα έξω από εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, μεταξύ μίας 45χρονης ενορίτισσας και ενός 66χρονου ιερέα, που λειτουργεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και 12 χρόνια. Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η ενορίτισσα και μάνα δύο παιδιών ζήτησε τον λόγο από τον ιερέα γιατί στο κήρυγμά του δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες. Με ηρεμία ο ιερέας της εξήγησε ότι το ζήτημα δεν είναι πνευματικό και δεν […] The post Νέες ταυτότητες: Άγριο επεισόδιο στην Εύβοια – Ενορίτισσα χαστούκισε 66χρονο ιερέα μπροστά στον κόσμο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες στην Εύβοια: Ενορίτισσα χαστούκισε ιερέα

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον Ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη» και «πουλημένε»

Διαβάστε το στο in.gr

Νέες ταυτότητες: Άγριο επεισόδιο στην Εύβοια – Ενορίτισσα χαστούκισε 66χρονο ιερέα και τον αποκάλεσε προδότη και νεοταξίτη

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στα Ψαχνά Ευβοίας μεταξύ μιας 45χρονης ενορότισσας και ενός 66χρονου Πρεσβυτέρου Ιερέα.Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στα Ψαχνά Ευβοίας μεταξύ μιας 45χρονης ενορότισσας και ενός 66χρονου Πρεσβυτέρου Ιερέα.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η 45χρονη η οποία ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού είχε μια έντονη αντιπαράθεση μαζί του σήμερα το πρωί του Σαββάττου 26 Αυγούστου 2023 έξω από την Εκκλησία που λειτουργεί ο ίδιος εδώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες: Ενορίτισσα χαστούκισε 66χρονο ιερέα μπροστά στον κόσμο

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα έξω από εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, μεταξύ μίας 45χρονης ενορίτισσας και ενός 66χρονου ιερέα, που λειτουργεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και 12 χρόνια. Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η ενορίτισσα και μάνα δύο παιδιών ζήτησε τον λόγο από τον ιερέα γιατί στο κήρυγμά του δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες.   […] The post Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες: Ενορίτισσα χαστούκισε 66χρονο ιερέα μπροστά στον κόσμο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”