Δημόσιο: Έρχονται 30.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ

19:46 - 27/08/2023

Στην προκήρυξη 30.000 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στο δημόσιο προχωρούν οι αρμόδιοι φορείς. Μέσα στον Αύγουστο προκηρύχτηκαν 141 θέσεις στην υπηρεσία πολιτικής υπηρεσίας. Άμεσα τον Σεπτέμβριο θα προκηρυχτούν μέσω ΑΣΕΠ 14.000 για την υγεία και για τους δήμους. Το υπουργείο Εσωτερικών συζητά την αύξηση των εισακτέων στην σχολή πυροσβεστικής ακαδημίας αλλά και αύξηση του αριθμού των […] Δημόσιο: Έρχονται 30.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιές: Έρχονται προσλήψεις στην Πυροσβεστική – Πότε ανακοινώνονται

Φωτιές: Την ανακοίνωση νέων προσλήψεων στην Πυροσβεστική προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Για ένα δύσκολο καλοκαίρι που συγκρίνεται σε επίπεδο κινδύνου με προηγούμενα, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι κυρίαρχη προτεραιότητα ήταν η «προστασία της ανθρώπινης ζωής που φέτος κρίθηκε περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Όπως […] Το άρθρο Φωτιές: Έρχονται προσλήψεις στην Πυροσβεστική – Πότε ανακοινώνονται εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δημόσιο: Έρχονται 30.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Οι αρμόδιοι φορείς προχωρούν στην προκήρυξη 30.000 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέσα στον Αύγουστο προκηρύχτηκαν 141 θέσεις στην υπηρεσία πολιτικής υπηρεσίας. Άμεσα τον Σεπτέμβριο θα προκηρυχτούν μέσω ΑΣΕΠ 14.000 για την υγεία και για τους δήμους. Το υπουργείο Εσωτερικών συζητά την αύξηση των εισακτέων στην σχολή πυροσβεστικής ακαδημίας αλλά και αύξηση του αριθμού των δασοκομάντος. Ήδη έχουν εγκριθεί 400 θέσεις για τις δασικές υπηρεσίες.

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Στο νέο κέντρο φροντίδας ΑμεΑ στο Ελληνικό ο Κυρ. Μητσοτάκης

Δελτίο Ειδήσεων 2.10.23

Κ. Μητσοτάκης: Ανάγκη να “τρέξει” πιο γρήγορα το κυβερνητικό έργο

ARRENA – LIVE

Γιάννης Βρούτσης: Επιπλέον 3.5 εκατ. ευρώ για το ΟΑΚΑ

Τουρκικά ΜΜΕ: Σε 3-4 εβδομάδες η έγκριση πώλησης F-35 στην Ελλάδα