Ξεσπά ο Χάρης Μαυρουδής για την απώλεια του πατέρα Νότη: «Αυτό που γράφτηκε ήταν πάρα πολύ φθηνό»
10:00 - 02/09/2023
Ο Χάρης Μαυρουδής έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο ηθοποιός δήλωσε ενοχλημένος με δημοσιεύματα […]
The post Ξεσπά ο Χάρης Μαυρουδής για την απώλεια του πατέρα Νότη: «Αυτό που γράφτηκε ήταν πάρα πολύ φθηνό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Xάρης Μαυρουδής: Ξεσπά για την απώλεια του πατέρα του Νότη: «Αυτό που γράφτηκε ήταν πάρα πολύ φθηνό»
Ο Χάρης Μαυρουδής έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο ηθοποιός δήλωσε ενοχλημένος με δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί για τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του και σπουδαίου συνθέτη, Νότη Μαυρουδή.Ο Χάρης Μαυρουδής έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο ηθοποιός δήλωσε ενοχλημένος με δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί για τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του και σπουδαίου συνθέτη, Νότη Μαυρουδή.Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό; Δεν έχω εικόνα του πατέρα μου με ένα κατσαβίδι, ποτέ ο πατέρας μου δεν έκανε δουλειές […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr