Καιρός – Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη σχεδόν σε όλη τη χώρα

13:00 - 03/09/2023

Καιρός: Το σκηνικό του καιρού αλλάζει την ερχόμενη εβδομάδα. Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο καιρού θα ενημερώσει για την αλλαγή του καιρού καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας . Αυτό γνωστοποίησε ο Θοδωρής Κολυδάς ο οποίος παρέθεσε και σχετικούς χάρτες. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ […] Το άρθρο Καιρός – Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη σχεδόν σε όλη τη χώρα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων από την ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού από τη Δευτέρα (4/)9 με ισχυρές βροχές, καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, κεραυνούς, μποφόρ και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως την Τετάρτη (6/9)

Διαβάστε το στο tovima

Προσοχή! Έκτακτο δελτίο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα σε όλη την χώρα

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα 4/9/2023 έως την Τετάρτη 6/9/2023 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, με ενισχυμένους ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Βαρομετρικό χαμηλό από τα βόρεια Βαλκάνια με ψυχρές αέριες μάζες προβλέπεται να κινηθεί νότια (έως […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ – Βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ καθώς το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει την Ελλάδα από την Δευτέρα. Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα 4-9-2023 έως την Τετάρτη 6-9-2023 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, με ενισχυμένους ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Βαρομετρικό χαμηλό από τα βόρεια Βαλκάνια με ψυχρές αέριες μάζες προβλέπεται να κινηθεί νότια (έως το νότιο Ιόνιο) και θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα δεχτούν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η βόρεια Εύβοια και

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Η ΕΜΥ, με έκτακτο δελτίο καιρού, θα ενημερώσει για την αλλαγή του καιρού, καθώς τις επόμενες ώρες (03/09) αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού αναμένεται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αφού αργότερα μέσα στην ημέρα (03/09) προβλέπεται ότι θα υπάρξουν ισχυρές βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της ελληνικής […] Το άρθρο Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη