ΒΙΝΤΕΟ - Βουρκωμένος ο Ζούρος στα αποδυτήρια της Γεωργίας: «Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για αυτά τα 8 χρόνια»

13:46 - 03/09/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Βουρκωμένος ο Ζούρος στα αποδυτήρια της Γεωργίας: «Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για αυτά τα 8 χρόνια» 03/09/2023 Η Γεωργία του Ηλία Ζούρου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο MundoBasket 2023 με ήττα από την Αυστραλία. Το τέλος της διοργάνωσης βρήκε τους Γεωργιανούς για πρώτη φορά στην ιστορία τους μέσα στις 16 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, κάτι που πιστώνεται στον Έλληνα τεχνικό. Μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια, ο Ηλίας Ζούρος έβγαλε την τελευταία ομιλία του στο MundoBasket και βούρκωσε ενθυμούμενος αυτό το ταξίδι 8 ετών που έχει κάνει στον πάγκο της Γεωργίας, συγκινώντας με αυτά που είπε. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είπε στους πα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βούρκωσε ο Ζούρος: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτά τα 8 χρόνια»! (vid)

Ο Ηλίας Ζούρος οδήγησε τη Γεωργία στις 16 καλύτερες ομάδες του Mundobasket και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την Αυστραλία.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)