Κιβωτός του Κόσμου: Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα Αντώνιου και των επτά συγκατηγορουμένων του

10:58 - 05/09/2023

Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του πατέρα Αντώνιου και των επτά συγκατηγορουμένων του δήλωσαν περισσότερα από 10 θύματα ενήλικες και ανήλικοι λίγο πριν η πρώτη δίκη για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου αναβληθεί. Η υπόθεση θα ανοίξει την αυλαία της στις 11 Δεκεμβρίου του 2023, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, καθώς σήμερα […] Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα Αντώνιου και των επτά συγκατηγορουμένων του εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιβωτός του Κόσμου: Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα Αντωνίου για τον Δεκέμβριο

Η δίκη για την υπόθεση της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι οδήγησε σήμερα στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για την «Κιβωτό του Κόσμου» για τις 11 Δεκεμβρίου 2023. Οι δύο συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων υπέβαλαν αίτημα για την αναβολή της δίκης, καθώς σήμερα έπρεπε να παραβρίσκονται στη δίκη για την υπόθεση της […] The post Κιβωτός του Κόσμου: Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα Αντωνίου για τον Δεκέμβριο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά