Κακοκαιρία «Daniel»-Αρναούτογλου: «Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο ποτέ στη ζωή μου» – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο

13:00 - 05/09/2023

Κακοκαιρία «Daniel»: «Προσοχή, προσοχή, προσοχή!» τονίζει σε ανάρτησή του για την κακοκαιρία Daniel ο Σάκης Αρναούτογλου, αναφερόμενος στα τεράστια ύψη βροχής κατά τόπους στη Μαγνησία με ήδη μεγάλα προβλήματα! «Αν επαληθευθούν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται να μετατραπούν μεγάλα τμήματα της Θεσσαλικής πεδιάδας σε λίμνες έως και την Πέμπτη το πρωι- τα προβλεπόμενα ύψη […] Το άρθρο Κακοκαιρία «Daniel»-Αρναούτογλου: «Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο ποτέ στη ζωή μου» – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν έχω δει παρόμοια προγνωστικά μοντέλα ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα»

«Δεν αποκλείεται να μετατραπούν μεγάλα τμήματα της Θεσσαλικής πεδιάδας σε λίμνες έως και την Πέμπτη»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]