Λίντα Εβαντζελίστα: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος 2 φορές μέσα σε 5 χρόνια – «Ξέρω ότι είμαι με το ένα πόδι στον τάφο»
15:58 - 05/09/2023
Η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε ότι έχει παλέψει δύο φορές με τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία πέντε χρόνια. Το supermodel των 90s ποζάρει στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο του WSJ και στον φωτογραφικό φακό του Στίβεν Μέισελ και αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018. «Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου», είπε […]
The post Λίντα Εβαντζελίστα: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος 2 φορές μέσα σε 5 χρόνια – «Ξέρω ότι είμαι με το ένα πόδι στον τάφο» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λίντα Εβαντζελίστα: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε δύο φορές με καρκίνο του μαστού σε 5 χρόνια – «Ξέρω ότι βρίσκομαι με το ένα πόδι στον τάφο»
Η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε ότι έχει παλέψει δύο φορές τα τελευταία πέντε χρόνια με τον καρκίνο του μαστού. Το supermodel των 90s ποζάρει στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο του WSJ και στον φωτογραφικό φακό του Steven Meisel και αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018. «Τον βρήκαν στην ετήσια μαστογραφία μου» σημείωσε και ενημέρωσε πως επέλεξε να υποβληθεί σε μαστεκτομή. «Ο καρκίνος του μαστού δεν επρόκειτο να με σκοτώσει». Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, η Εβαντζελίστα ένιωσε κάτι στο στήθος της και οι γιατροί την ενημέρωσαν πως ο καρκίνος έχει επιστρέψει. «Σκάψτε τρύπα στο στήθος μου» είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωση, υπογραμμίζοντας πως δεν την ενδ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grLinda Evangelista: Συγκλονίζει το 58χρονο supermodel – “Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού δύο φορές μέσα σε 5 χρόνια – Ξέρω ότι είμαι με το ένα πόδι στον τάφο”
Η Linda Evangelista προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σε συνέντευξή της. Συγκεκριμένα το 58 supermodel, που εμφανίζεται στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο της “WSJ” αποκάλυψε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια διαγνώστηκε δύο φορές με καρκίνο του μαστού. Η πρώτη ήταν το 2018. “Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου”, τόνισε η Linda Evangelista και πρόσθεσε: “Οι προβλέψεις δεν […]
The post Linda Evangelista: Συγκλονίζει το 58χρονο supermodel – “Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού δύο φορές μέσα σε 5 χρόνια – Ξέρω ότι είμαι με το ένα πόδι στον τάφο” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr