Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη για την κακοκαιρία Daniel: «Το χωριό μου δεν υπάρχει πλέον»

16:00 - 07/09/2023

Για την καταστροφή που άφησε πίσω η κακοκαιρία Daniel μίλησε η Ελένη Ψυχούλη, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε ζωντανή σύνδεση […] The post Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη για την κακοκαιρία Daniel: «Το χωριό μου δεν υπάρχει πλέον» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη: «Το χωριό μου δεν υπάρχει»

Για τις δραματικές ώρες με την κακοκαιρία Daniel να σαρώνει…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ελένη Ψυχούλη για κακοκαιρία: «Το χωριό μου δεν υπάρχει πλέον»

Ελένη Ψυχούλη: «Αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσουν να γίνουν και να ξαναχτιστούν τα επόμενα δέκα χρόνια»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ελένη Ψυχούλη: Συγκλονίζει για την κακοκαιρία Daniel – “Το χωριό μου δεν υπάρχει πλέον”

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στην εκπομπή “Στούντιο 4” για τις δραματικές στιγμές που ζει στο χωριό της στο Πήλιο, το οποίο έχει αποκλειστεί από την κακοκαιρία “Daniel” που πλήττει ολόκληρη τη χώρα. “Αυτή τη στιγμή πλησιάζει το καραβάκι να μας σώσει. Επειδή ακούγονται μόνο τα μεγάλα χωριά, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλη η ακτογραμμή […] The post Ελένη Ψυχούλη: Συγκλονίζει για την κακοκαιρία Daniel – “Το χωριό μου δεν υπάρχει πλέον” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο