ΝΔ και ΟΝΝΕΔ συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της κακοκαιρίας «Daniel»

19:00 - 07/09/2023

«Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ προχωρούν άμεσα στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να στηρίξουν τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel», τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς. «Στεκόμαστε δίπλα στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας και συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια, συγκεντρώνοντας τα εξής είδη πρώτης ανάγκης: […] The post ΝΔ και ΟΝΝΕΔ συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της κακοκαιρίας «Daniel» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τα θύματα της κακοκαιρίας

Η ανακοίνωση της Βασίλισσας για τον τραγικό απολογισμό της κακοκαιρίας Daniel. Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της η ΑΕΚ για τα θύματα της κακοκαιρίας Daniel, ενώ παράλληλα εύχεται και κουράγιο σε όσους συμπολίτες μας δοκιμάζονται ακόμη στις πληγείσες περιοχές. Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ Η ΑΕΚ ΒC με αίσθημα οδύνης, εκφράζει τα συλλυπητήριά της […] The post Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τα θύματα της κακοκαιρίας appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Το μήνυμα του Γκουστάβο Πογιέτ για τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel

Το μήνυμα του Γκουστάβο Πογιέτ για τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel 07/09/2023 Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ολλανδία σε λίγη ώρα στο Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 και στόχος είναι μία θετική εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα. Η Εθνική ομάδα, με 6 βαθμούς μετά από 3 παιχνίδια βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από την Γαλλία που διατηρεί το απόλυτο (12 βαθμοί σε 4 ματς). Οι Ολλανδοί γνωρίζουν ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από μια εντός έδρας νίκη εναντίον της Ελλάδας, θα αυξήσει την πίεση για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Πριν από τη σέντρα ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στην κάμερα της Nova κ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/4/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 134 (VIDEO)

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 (VIDEO)

ΣΑΣΜΟΣ: Η Αργυρώ θέτει τελεσίγραφο στον Αστέρη για τη Σάντρα

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας