Καίτη Γαρμπή: «Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη»

17:58 - 08/09/2023

Η Καίτη Γαρμπή μη μπορώντας να κρύψει τη στεναχώρια και την αγωνία που έχει για την επικαιρότητα που τρέχει όπως ο φρικτός θάνατος του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και η καταστροφική κακοκαιρία Daniel, ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram, ανακοίνωσε την ακύρωση των […] The post Καίτη Γαρμπή: «Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε όλες τις συναυλίες της στην Κρήτη: «Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος»

Συγκλονισμένη η Καίτη Γαρμπή από τον φρικτό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon αποφάσισε να ακυρώσει τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Κρήτη. Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε μια μακροσκελή ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους λόγους που αποφάσισε να μη κάνει live εμφανίσεις στην Κρήτη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε τις συναυλίες της: “Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί ο πόνος και η ανάγκη”

Η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε τις προγραμματισμένες της συναυλίες σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο που ήταν να γίνουν 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. “Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί ο πόνος και η ανάγκη” λέει στην ανάρτηση της. “Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη ενώ η Θεσσαλία παλεύει με […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε τις συναυλίες της: “Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί ο πόνος και η ανάγκη”

Διαβάστε το στο happytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»