Ντορέττα Παπαδημητρίου: Aποκαλύπτει για την αδελφή της που αποφάσισε μόνη της να αποκτήσει παιδί

16:00 - 09/09/2023

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Δύο στις δέκα» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αδελφή της που πήρε την απόφαση να φέρει στον κόσμο το ανιψάκι της μόνη της. Ειδικότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογήθηκε: «Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια μέχρι να έρθει η ανιψιά μου. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαδημητρίου: H απόφαση της αδελφής της να αποκτήσει παιδί μόνη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου το πρωί του Σαββάτου 9/9.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»