Η Πλαίσιο αναλαμβάνει δράση για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

12:00 - 14/09/2023

Η Πλαίσιο Computers, θέλοντας να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους της Θεσσαλίας, οι οποίοι βιώνουν μια πρωτόγνωρη και δύσκολη πραγματικότητα, θεωρεί χρέος της να συμβάλει με τις δικές της δυνάμεις, σε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυσή τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Πλαίσιο αναλαμβάνει δράση για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Με σχέδιο για την κάλυψη των πρώτων αναγκών και όχι μόνο

Διαβάστε το στο in.gr

Πώς μπορείτε να στηρίξετε στεγαστικά τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Τηλεφωνικό αριθμό για πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν στεγαστικά τους πληγέντες από τη θεομηνία έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Τρικκαίων. Ειδικότερα, όσοι μπορούν να προσφέρουν οικίες για διαμονή πληγέντων θα καλούν τον τηλεφωνικό αριθμό 24310 23003, από τις 10:00 έως τις 19:00, κατά τις εργάσιμες ημέρες και θα δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις για τους τρόπους υλοποίησης της προσφοράς στέγης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Επίσης, ο Δήμος Τρικκαίων θα δέχεται αιτήματα κτηνοτρόφων της περιοχής του για παροχή ζωοτροφών στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που έχουν πληγεί από τη θεομηνία Daniel. Η δράση πραγματοποιείται κατόπιν σχετικής οδηγίας από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

NBA: Live η εξέλιξη των αγώνων στο Gazzetta

Αποκλεισμός για Αλκαράθ στο Παρίσι

Φαλ: «Σε λίγες εβδομάδες θα έχω βρει τον εαυτό μου»

Ο ταύρος διέλυσε το υαλοπωλείο

Μπαρτζώκας: «Δε βάζω βαθμούς, με νοιάζει να βλέπω την ομάδα να μάχεται»

Πεναρόγια: «Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων στη Βαλένθια»