Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Κροάτης πρόεδρος: «Ο Μιχάλης έχασε τη ζωή του γιατί αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες»!

09:37 - 15/09/2023

Ο πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς συνεχίζει τις αδιανόητες προκλήσεις, αναφέροντας ότι ο αδικοχαμένος Μιχάλης Κατσούρης, έχασε την ζωή του επειδή αρνήθηκε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα ο πρόεδρος της Κροατίας, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, κατηγόρησε εκ νέου την ελληνική Κυβέρνηση για τον τρόπο μεταχείρισης των Κροατών […] The post Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Κροάτης πρόεδρος: «Ο Μιχάλης έχασε τη ζωή του γιατί αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες»! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέες προκλητικές δηλώσεις του Κροάτη προέδρου: Ο Μιχάλης πέθανε επειδή αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο Μιχάλης Κατσούρης έχασε τη ζωή του κατά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, επειδή…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Αδιανόητες δηλώσεις του προέδρου της Κροατίας για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: «Έχασε τη ζωή του γιατί αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες»

Προκαλεί για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της Κροατίας μιλώντας για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νέο «χτύπημα» από τον πρόεδρο της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς, ο οποίος προκάλεσε για μια ακόμα φορά μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Ζόραν Μιλάνοβιτς κατηγόρησε εκ νέου την ελληνική κυβέρνηση για τον τρόπο […] The post Αδιανόητες δηλώσεις του προέδρου της Κροατίας για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: «Έχασε τη ζωή του γιατί αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»