Μόνο ψηφιακά μέσω του gov.gr το Πιστοποιητικό Ταξινόμησης

12:00 - 15/09/2023

Από κοινού τα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η ΑΑΔΕ ανακοίνωσαν αλλαγές στον τρόπο έκδοσης του πιστοποιητικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποκλειστικά μέσω του gov.gr από αύριο το Πιστοποιητικό Ταξινόμησης οχημάτων για άδεια και πινακίδες

Μόνο ψηφιακά μέσω του gov.gr θα πραγματοποιείται από αύριο, Σάββατο (16.09.23) η έκδοση και η διακίνηση του πιστοποιητικού ταξινόμησης οχημάτων για τη χορήγηση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας. Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Ταξινόμησης αφορά σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων (καινούρια και μεταχειρισμένα) που εισάγονται στη χώρα μας και με αυτό εκτελούνται οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι την οριστικοποίησή ... Περισσότερα To άρθρο Αποκλειστικά μέσω του gov.gr από αύριο το Πιστοποιητικό Ταξινόμησης οχημάτων για άδεια και πινακίδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Προσοχή: Μόνο ψηφιακά μέσω του gov.gr από 16/9 το Πιστοποιητικό Ταξινόμησης – Βήμα-Βήμα η διαδικασία

Μόνο ψηφιακά μέσω του gov.gr θα πραγματοποιείται από αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η έκδοση και η διακίνηση του πιστοποιητικού ταξινόμησης οχημάτων για τη χορήγηση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας. Είναι μια ψηφιακή υπηρεσία με σημαντική προστιθέμενη αξία στους τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Σημειώνεται, ότι μόνο το 2022 ταξινομήθηκαν σχεδόν 290.000 οχήματα και μέχρι σήμερα […] Το άρθρο Προσοχή: Μόνο ψηφιακά μέσω του gov.gr από 16/9 το Πιστοποιητικό Ταξινόμησης – Βήμα-Βήμα η διαδικασία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αυτοκίνητα: Μόνο ψηφιακά μέσω του gov.gr από αύριο το Πιστοποιητικό Ταξινόμησης – Ποιες ενέργειες καταργούνται

Μόνο ψηφιακά μέσω του gov.gr θα πραγματοποιείται από αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η έκδοση και η διακίνηση του πιστοποιητικού ταξινόμησης οχημάτων για τη χορήγηση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας. Είναι μια ψηφιακή υπηρεσία με σημαντική προστιθέμενη αξία στους τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Σημειώνεται, ότι μόνο το 2022 ταξινομήθηκαν σχεδόν 290.000 οχήματα και μέχρι σήμερα οι συναρμόδιες Το άρθρο Αυτοκίνητα: Μόνο ψηφιακά μέσω του gov.gr από αύριο το Πιστοποιητικό Ταξινόμησης – Ποιες ενέργειες καταργούνται εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Απαράδεκτοι: Ασθενοφόρο κόλλησε  της Αττικής Οδού επειδή ασυνείδητοι είχαν καταλάβει την ΛΕΑ (vid)

Το στοιχείο που διαχωρίζει τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό!

Άδωνις για τα επεισόδια στο Ρέντη: Ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος και αποφασισμένος (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημο το ενδιαφέρον για Γκιρασία

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στην επιστροφή ο Ντε Μπρόινε

Μπλέιζερς - Μάβερικς 112-125: Ο Ντόντσιτς είχε κέφια (vid)