Κατερίνα Γκαγκάκη: Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί- Δε θα έμπαινα σε διαδικασία εξωσωματικής

13:06 - 14/02/2020

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μητέρα, υιοθετώντας ένα παιδί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.  The post Κατερίνα Γκαγκάκη: Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί- Δε θα έμπαινα σε διαδικασία εξωσωματικής appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Γκαγκάκη: Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί

Το 2019 ήταν μια σημαντική χρονιά για εκείνη. Μια χρονιά αλλαγών, επαναπροσδιορισμού του μέσα της, αλλά και νέων στόχων. Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναγνωρίζει τα δύσκολα, τα παραδέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη, κάνει την αυτοκριτική της και για πρώτη φορά αποφασίζει να μιλήσει φωναχτά για κάτι πολύ σημαντικό που αφορά τη ζωή της… Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μαρίνο Βυθούλκα και φιλοξενείται στο περιοδικό PEOPLE που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή στο Έθνος της Κυριακής: -Αισθάνεσαι χορτασμένη στην προσωπική σου ζωή; Καθόλου! Χορτασμένη δεν έχω αισθανθεί από τίποτα. Ένα από αυτά που έχω κάνει και δεν μου συγχωρώ είναι πως εξαιτίας της δουλειάς μου άφησα πολλά πράγματα αλλά κα

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας