Ο Γιώργος Αμούτζας εξομολογείται: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα»
15:00 - 17/09/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Έρη Βαρδάκη έδωσε ο Γιώργος Αμούτζας. Ο ηθοποιός μίλησε για τον Σασμό, […]
The post Ο Γιώργος Αμούτζας εξομολογείται: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αμούτζας: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα»
Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Έρη Βαρδάκη. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τον Σασμό, το στοίχημα της υποκριτικής, τον έρωτα στη ζωή του, αλλά και τη μεγάλη απώλεια που τον στιγμάτισε.Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Έρη Βαρδάκη. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τον Σασμό, το στοίχημα της υποκριτικής, τον έρωτα στη ζωή του, αλλά και τη μεγάλη απώλεια που τον στιγμάτισε.«Πρέπει να δώσουμε στους τηλεθεατές έναν λόγο να συνεχίσουν να μας βλέπουμε και την τρίτη χρονιά. Δεν κοιτάω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Αμούτζας: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα»
Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Έρη Βαρδάκη. Ο νεαρός
To άρθρο Γιώργος Αμούτζας: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑμούτζας-Η απώλεια που τον σόκαρε: «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου»
Ο Νικηφόρος του Σασμού, κατά κόσμον Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην…
Διαβάστε το στο onsports.gr