Υπουργείο Υγείας: 7.000 εργαζόμενοι φεύγουν από τα νοσοκομεία αλλά προσλαμβάνονται 5.000 – Τι θα γίνει με το επικουρικό προσωπικό

11:00 - 20/09/2023

Μπορεί το υπουργείο Υγείας να διαφημίζει δεόντως τις χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις που έρχονται άμεσα στο σύστημα υγείας, όμως επί της ουσίας οι αποχωρήσεις είναι πολύ περισσότερες. Ταυτόχρονα όμως οι ασθενείς δεν θα δούνε περισσότερους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, αφού απλά θα μονιμοποιηθεί ένα μέρος των επικουρικών που ήδη υπηρετούν στο ΕΣΥ. Γεγονός που σημαίνει βέβαια ότι […] The post Υπουργείο Υγείας: 7.000 εργαζόμενοι φεύγουν από τα νοσοκομεία αλλά προσλαμβάνονται 5.000 – Τι θα γίνει με το επικουρικό προσωπικό appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Συγχαρητήρια» Λαβρόφ στην Ευρώπη για την «ιστορική» εμπορική συμφωνία με τον Τραμπ – «Άνευ όρων πλέον η ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τις ΗΠΑ»

Τραγωδία στη Νάουσα: Νεκρός 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων – Ανασύρθηκε από ασανσέρ πολυκατοικίας

Μαρινάκης: Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στα Τίρανα για τον χάρτη που παρουσιάζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2025

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ο 27χρονος διέσχισε τις ΗΠΑ αποφασισμένος να σκοτώσει

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2025