Αχτσιόγλου: Ο Τσίπρας επέλεξε τη στάση της σιωπής και ορθώς έπραξε

21:00 - 20/09/2023

Η Έφη Αχτσιόγλου έδωσε συνέντευξη με αφορμή τον β’ γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου και μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του OPEN δήλωσε πως «ορθώς έπραξε κατά την ταπεινή μου γνώμη γιατί είναι τέτοιο το συναισθηματικό βάρος που οποιαδήποτε παρέμβαση του θα ήταν καθοριστική». Η κ. Αχτσιόγλου σχολίασε πως δεν θεωρεί καλό «να εργαλειοποιείται η σιωπή του για να αποκομιστούν οφέλη από κάποια πλευρά». «Να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί η πλευρά του συνυποψηφίου μου συχνά την εργαλειοποιεί και αυτό δεν είναι εντάξει νομίζω». Επίσης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ερώτημα ποιοι την πολε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αχτσιόγλου: Ο Τσίπρας επέλεξε τη στάση της σιωπής και ορθώς έπραξε

ΗΈφη Αχτσιόγλου έδωσε συνέντευξη με αφορμή τον β’ γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου και μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του OPEN δήλωσε πως «ορθώς έπραξε κατά την ταπεινή μου γνώμη γιατί είναι τέτοιο το συναισθηματικό βάρος […] Το άρθρο Αχτσιόγλου: Ο Τσίπρας επέλεξε τη στάση της σιωπής και ορθώς έπραξε εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας