Έφη Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης μου απευθύνθηκε με υποτιμητικό στυλάκι επειδή είμαι γυναίκα
12:37 - 21/09/2023
Στα άκρα έχει οδηγηθεί η κόντρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των δύο υποψηφίων, αλλά και των υποστηρικτών τους έχουν γίνει πλέον... κανονικότητα. Αυτή τη φορά…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έφη Αχτσιόγλου: Ο Στέφανος Κασσελάκης μού απευθύνθηκε με υποτιμητικό στιλάκι επειδή είμαι γυναίκα
Σεξιστικού χαρακτήρα συμπεριφορά απέναντί της, καταλόγισε η Έφη Αχτσιόγλου στον ανθυποψήφιό της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη LIFO, η υποψήφια για τον προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου υποστήριξε ότι ο επίσης υποψήφιος Στέφανος Κασσελάκης τής απευθύνθηκε με υποτιμητικό «στιλάκι» επειδή η ίδια είναι γυναίκα. Αναλυτικά, στην ερώτηση «το […]
The post Έφη Αχτσιόγλου: Ο Στέφανος Κασσελάκης μού απευθύνθηκε με υποτιμητικό στιλάκι επειδή είμαι γυναίκα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΜαίνεται ο «πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ Κασσελάκη και Αχτσιόγλου: «Όταν εκείνη ζητούσε ντιμπέιτ εγώ ήμουν στις λάσπες» – «Μου απευθύνθηκε με υποτιμητικό “στυλάκι” επειδή είμαι γυναίκα»
«Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναμετρηθούν με τον λόγο που μπήκαν στην πολιτική. Τι θέλουν να κάνουν και γιατί θέλουν να παραμείνουν σ’ αυτήν», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ενώ σημείωσε ότι ξεπερνά τα μαχαιρώματα, διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και στην αφέλεια. «Με έχει…
Διαβάστε το στο news.gr