Κατερίνα Καινούργιου: ««Δε με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ, το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο»

15:09 - 21/09/2023

Τον απίστευτο λόγο για τον οποίο θα ήθελε να συγκατοικήσει με κάποιον, αποκάλυψε σήμερα 21/9 η To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: ««Δε με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ, το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καινούργιου: Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ το ‘χω εγκαταλείψει τ’ όνειρο, αλλά θέλω άντρα στο σπίτι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες

Στην συγκατοίκηση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.Στην συγκατοίκηση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.Η γνωστή παρουσιάστρια, υποστήριξε ότι δεν την ενδιαφέρει πλέον να παντρευτεί, ενώ παραδέχτηκε ότι ένας από τους λόγους που θα ήθελε να συγκατοικήσει με κάποιον είναι για να… σκοτώνει τις κατσαρίδες. «Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ. Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Αλλά, ένας […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ – Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο”

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε μέσα από την εκπομπή της ότι δεν την ενδιαφέρει πια να παντρευτεί. Όπως επισήμανε η παρουσιάστρια θέλει να συζήσει με κάποιον για να σκοτώνει τις κατσαρίδες, τις οποίες φοβάται η ίδια. “Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ. Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Αλλά, ένας από τους λόγους που θέλω να […] The post Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ – Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της